Att köpa ett lagerbolag innebär att du köper ett färdigregistrerat aktiebolag som aldrig bedrivit någon verksamhet. Du kan alltså genast komma igång med din egen verksamhet. Lagerbolagen finns "i lager" hos ombud med särskilt tillstånd av Bolagsverket. Våra lagerbolag har ett aktiekapital på 50.000 kronor som standard.

Det ska vara enkelt att starta bolag

Entreprenörskap och ett vitalt näringsliv är en förutsättning för välstånd. Vi tycker att det ska vara enkelt att starta bolag. Vi vet också hur viktigt det är att det blir rätt från början. Eftersom vi har startat hundratals bolag åt våra kunder under årens lopp är vi väl bevandrade i processen. Hos oss kan du känna dig trygg med att ditt bolagsärende hanteras snabbt, smidigt och korrekt.


Gedigen erfarenhet av företagsutveckling

Bolagsmäklaren är ett godkänt ombud för Bolagsverket. Våra medarbetare har gedigen kunskap och lång erfarenhet av företagsutveckling, skatterådgivning, redovisning och revision. Med sina många år i branschen kan våra företagskonsulter med van hand hantera de flesta frågor och ge våra kunder kvalificerad rådgivning i bolagsärenden. Personalstyrkan omfattar även civilekonomer, redovisningskonsulter och redovisningsassistenter.


Bred språkkunskap

Våra samlade språkkunskaper och erfarenhet av olika länder och kulturer är antagligen unika i branschen. Vi talar svenska, engelska, persiska, arabiska, armeniska och assyriska och kan erbjuda kvalificerad rådgivning på samtliga av dessa språk.

MEDARBETARE

Daniel Mansour

Daniel Mansour

Företagsrådgivare

Christ Ishoo

Christ Ishoo

Företagsrådgivare